NI TRAGA NI GLASA: Posle smrti majke, Karleuša se povukla iz javnosti - ovo je njena poslednja objava

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI TRAGA NI GLASA: Posle smrti majke, Karleuša se povukla iz javnosti - ovo je njena poslednja objava

Pogledajte poslednju Karleušinu objavu na društvenim mrežama

Od samog početka godine, Jelena Karleuša je, zbog svoje porno afere, bila u žiži javnosti.

Nakon što su isplivale njene privatne slike iz dopisivanja sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, Jelena nedeljama nije prestajala da bude glavna tema svih naslovnih strana. Čak se špekulisalo i o njenom razvodu od supruga Duška Tošića.

Međutim, dok se zainteresovanje javnosti za ovu aferu stišavalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena je mislila da će imati mira, što se nije dogodilo.

Naime, Divna Karleuša, Jelenina majka, iznenada je preminula u nedelju, 3. marta, što je bilo naročito ispraćeno u javnosti. Jelenu je majčina smrt jako pogodila, pa je odlučila da se povuče iz javnog života. Da li će ovo biti privremeno i da li će nas iznenaditi nekim novim skandalima, aferama, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte poslednju sliku koju je Jelena Karleuša objavila na svom instagram profilu.

U bolu i očaju obaveštavamo sve koji su voleli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti održana u Beogradu u zgradi Radio Beograda(Kamena sala)u sredu, 6. marta u 11 časova. Sahrana našeg dobrog andjela biće na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. marta, sa početkom od 14.30 časova. Neutešna porodica

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 5, 2019 at 1:01am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.