NI NE POMINJE JE! ZABORAVLJENA JE? Mateja se oglasio pa OTKRIO da ima NOVU DEVOJKU: Tara ga NE ZANIMA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2020, 18:37

NI NE POMINJE JE! ZABORAVLJENA JE? Mateja se oglasio pa OTKRIO da ima NOVU DEVOJKU: Tara ga NE ZANIMA?

"Ja ne pričam nikome o Tari, niti je spominjem..."

U Belu kuću se sinoć, osim Maje Marinković, uselila i Ermina Pašović, koja je Tari prenela određene informacije. Tara je grupi zadrugara prenela ovo:

- Dečko je rekao da ga boli k*rčina za mene, da mu je pun k, pritisak. A ja ušla i lažem narod da me je voleo, da bih ispoštovala njega. Ja znam da me on nije voleo, a ovde pričam da jeste. Izvolte sad pakao od života (misleći na pritisak fanova, medija...). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne interesuje me više - otkrila je Tara tad.

A post shared by Mateja Matijević (@matijevicmateja) on Oct 29, 2020 at 12:22pm PDT

Mateja se oglasio za domaće medije, te otkrio da li je ovo istina:

- Video sam. Ja mislim da je Ermina tu iznela svoje mišljenje. Ja ne pričam nikome o Tari, niti je spominjem. Sa Erminom je nisam spominjao, tako da mislim da je iznela svoje lično mišljenje. Niti sam sa njom razgovarao o Tari, niti sa bilo kim pričam o njoj - rekao je Mateja, pa istakao da ne priča o bivšim odnosima, jer ima devojku:

#coyg 📸: @ristovic_nikola_

A post shared by Mateja Matijević (@matijevicmateja) on Sep 24, 2020 at 3:02am PDT

- Izbegavam da pričam o tome, ja imam svoju devojku sad, bilo bi ružno da pričam o nekom bivšem odnosu od pre par meseci - zaključio je Matijević.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.