NI MAJKA GA 7 DANA NIJE POZNALA: Vidite Radinu reakciju kad je saznala da su se Mika i Giba ZAMENILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI MAJKA GA 7 DANA NIJE POZNALA: Vidite Radinu reakciju kad je saznala da su se Mika i Giba ZAMENILI

Šou.

Pre nedelju dana desila se podvala koja je tek danas otkrivena učesnicima rijalitija "Zadruga". Pred večerašnje izbacivanje, voditelj Ognjen Amidžić otkrio je takmičarima da su blizanci Mika i Giba Vasić zamenili mesta i da je tako Mika ispunio zadatak zbog čega je ponovo punopravni zadrugar iako je izbačen nekoliko nedelja ranije.

Interesantno je bilo da ni mama Rada Vasić nije primetila zamenu, a pogledajte kakve su bile njene reakcije kada je saznala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta se zapravo desilo i koji je to sin u stvari do nje.

Mama Rada je čak i zaplakala u jednom momentu.

A onda se naširoko zahvaljivala produkciji što joj je vratila sina u igru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE PRIMETILA DA SU JOJ SE SINOVI ZAMENILI NA NEDELJU DANA Evo kako je Rada Vasić reagovala kad je saznala istinu

Izvor: Blic, 03.Dec.2018, 08:46

Učesnicima rijalitija "Zadruga" je otkriveno da su se blizanci zamenili, što je šokiralo sve, a niko nije ni slutio šta se dešava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.