NEZABELEŽENO! Nominovana zbog S*KSA u Parovima, gledaoci kivni, traže IZBACIVANJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 09:08

NEZABELEŽENO! Nominovana zbog S*KSA u Parovima, gledaoci kivni, traže IZBACIVANJE! (FOTO)

I to se dešava...

Sinoć su se odigrale veoma neizvesne nominacije u "Parovima".

Pored nominacija, u vilu su stigli novi takmičari - Anđela i Nenad.

Ali, pre njihovog ulaska otkriveno ko je nominovan od strane publike. Ovonedeljnu nominaciju od strane gledalaca poneo je Džonatan Lumbila Mastor, ali na negativnoj tabeli našla se i Kristina Mažibrada.

Na prvom mestu ove nedelje sa 6,6 odsto glasova našla se upravo Kristina.

- Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znam zašto sam ovde. Moguće da je zbog celokupne situacije sa Pavaom. Ovo su Slađanini glasači. Sa njom sam imala verbalni konflikt. Nema šta drugo da bude - rekla je Kristina. Mažibrada je procenila da su ljudi kivni na nju što je bila intimna sa Pavaom.

- Ako bi te Pavao večeras nominovao, da li bi imala problem? - pitala je voditeljka.

- Ne bih nikako imala problem sa njim. Možda on ima problem sa mnom - rekla je Kristina.

(VIDEO) EMOTIVNI TRENUTAK U DOMU RAŽNATOVIĆA Cecin otac u naručju drži malog Željka, a tek da čujete šta Veljko priča u pozadini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.