NEVIĐENO U ZADRUZI! Luna Đogani gleda u kameru i ZAHTEVA ovo! Udarila joj slava u glavu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENO U ZADRUZI! Luna Đogani gleda u kameru i ZAHTEVA ovo! Udarila joj slava u glavu! (VIDEO)

Misli da je najbolja.

Sloba Radanović i njegova ljubavnica Luna Đogani imali su sinoć još jednu u nizu svađa, a posle je usledio i dogovor sa Milanom Miloševićem.

Pogledajte OVDE kako je Kiju odvezla Hitna pomoć. 

- Kol'ko ste vi popularni j*bote... kako mi to da iskoristimo? - rekao im je Milošević. Oni su u šali rekli da bi mogli da pokrenu neki novi rijaliti, valjda samo za njih dvoje, a onda je Luna direktno u kameru rekla da želi pare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah po izlasku iz "Zadruge".

- Čak i može da se poveća, razgovaraćemo o tome - rekla je Đoganijeva.

Mnogi gledaoci zameraju Luni zato što je arogantna i što omalovažava sve oko sebe, pa će i ovaj potez najverovatnije naići na osudu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.