NEVIĐENI SKANDAL: Slavica Ćukteraš i Tanja Savić se PONOVO POSVAĐALE, ovaj put u JAVNOSTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENI SKANDAL: Slavica Ćukteraš i Tanja Savić se PONOVO POSVAĐALE, ovaj put u JAVNOSTI!

Našle se da razgovaraju, a onda je nastao haos.

Haos između Tanje Savić i Slavice Ćukteraš nastao je u momentu kada su se čule posle nekoliko godina kako bi razgovarale o snimanju duetske pesme, prenosi "Srpski Telegraf". Slavica je insistirala da pesma bude u pop maniru, dok je Tanja bila za to da joj duet bude pravi narodnjak.

KAO BLIZNAKINJE: Ceca i Anastasija se pojavile ISTO obučene - komentari pljušte! Koja bolje izgleda?

Poznati često deci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek OVAJ pevač! Bizarno!

Nakon višečasovnog ubeđivanja, dve pevačice su se posvađale.

- Saša Popović je godinama imao ideju da spoji ove dve atraktivne i nekada najpopularnije mlade pevačice. Kako su njih dve večito bile u svađi, njemu nije polazilo za rukom da ih spoji. Prošle godine su stasale u ozbiljne žene, ostvarile se kao majke i 2013. konačno su se pomirile sedam godina posle medijskog rada. Slavica se pre nekoliko meseci ponovo vratila na scenu i došlo je vreme da sa Tanjom popriča o duetu koji bi u ovom momentu bio odličan za obe pevačice - kaže izvor "Srpskog Telegrafa" blizak Slavici i dodaje:

BOL NE JENJAVA: 11 godina od smrti tragično nastradalog Tošeta Proeskog - velika tuga za ceo Balkan

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Oct 8, 2018 at 5:42am PDT

- Razgovor Tanje i Slavice prvo je tekao u mirnom tonu, a onda je kroz neko vreme nastao haos. Slavica je pokušala da ubedi Tanju da je prošlo vreme turbo folka i da treba da se okrenu pop muzici, dok je Savićeva urlala i rekla kako su joj lagane pop pesme umalo upropastile karijeru, jer je takve snimala poslednjih godina i niko nije želeo da ih sluša. Izbila je velika svađa, pa su na kraju i jedna i druga došle do zaključka da razgovor ne vodi ničemu i da je bolje da se dogovore kroz neko vreme - završava izvor.

O STAJLINGU se i dalje priča! Publika osudila Karleušu što je obukla NOVAC, a evo šta im je ona PORUČILA

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on Feb 13, 2016 at 10:35am PST

Ona je bila Rosa Salvahe, Srbija je plakala nad njenom sudbinom, a kada biste je danas videli, usledio bi ŠOK

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić se PONOVO POSVAĐALE?

Izvor: Story, 16.Okt.2018

Našle se da razgovaraju, a onda je nastao haos. Haos između Tanje Savić i Slavice Ćukteraš nastao je u momentu kada su se čule posle nekoliko godina kako bi razgovarale o snimanju duetske pesme, prenosi “Srpski Telegraf”. Slavica je insistirala da pesma bude u pop maniru, dok je Tanja bila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.