NEVIĐENI BLAM! Evo šta je Janjuš obećao kada je ušao u Zadrugu - SVE PREKRŠIO! SRAMOTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 23:43

NEVIĐENI BLAM! Evo šta je Janjuš obećao kada je ušao u Zadrugu - SVE PREKRŠIO! SRAMOTA!

Ovako je govorio...

Marko Janjušević Janjuš već neko vreme je glavna tema zbog javne prevare koju je načinio svojoj supruzi Eni Janjušević sa kojom ima i ćerku Krunu.

Košarkaš je ozvaničio svoju vezu sa Majom Marinković, pa sada redovno razmnjuju nežnosti pred svima u "Zadruzi", a imaju i odnose.

Bivši košakraš se zbog ovih postupaka našao na stubu srama, te je trenutno u depresiji.

Ipak, ako se vratimo samo nekoliko meseci unazad, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janjušević je imao potpuno drugačije stavove i nije mogao ni da pretpostavi da će mu život prirediti ovakav scenario.

Naime, pred sam ulazak u "Zadrugu" Janjuš je tvrdio da mu se nijedna devojka sigurno neće dopasti i da će ostati veran svojoj supruzi, te da zna zbog čega ulazi u "Zadrugu 3".

- Došao sam da se iskupim. Volim da se šalim, ovaj put ću ići do kraja, do samog kraja, znam šta mi je činiti, znam zašto sam došao. Neće biti nijedne devojke da mi prija i da mi odgovara, možemo samo ovako da sedimo, neće biti nijedna! Svejedno mi je ko god da uđe, ja ću biti isti. Možemo biti dobri, ali kad izađemo, svako svoje. Rijaliti je i napolju i unutra, sve je isto, svađaš se i kući, piješ, sve isto, s*ksaš... Treba mi drugo mesto ili treće, prvo mesto uzimaju pevači, glasajte da budem drugi - rekao je on između ostalog u svom profilu pred ulazak.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.