NEVERICA PRED KRAJ SEZONE David planira BEG IZ ZADRUGE: Poverio se - ... pa šokirao: RAK JE U PITANJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA PRED KRAJ SEZONE David planira BEG IZ ZADRUGE: Poverio se - "..." pa šokirao: RAK JE U PITANJU

Niko ne veruje u ovo što čuje.

David Dragojević spremao je hranu u kuhinji, a u razgovoru sa Suzanom Perović otkrio koji su njegovi planovi nakon završetka rijalitija. Dragojević je negativno komentarisao boravak u "Zadruzi", kazavši kako mu se sve smučilo, te da nakon rijalitija ne želi da gostuje u emisijama i priča o odnosu sa bivšom devojkom Aleksandrom Subotić koju je, nakon što je diskvalifikovana, prevario sa Anom Korać.

- Koga više boli ku*ac posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 300 dana ko je kome rekao nešto?! Jedva čekam da izađem odavde! Znaš kad ću doći u ove emisije… reći ću da imam rak - priča David.

- Šta pričaš?! Jesi normalan - upitala ga je Suzana, a plan mu nije dobar jer nije do kraja osmislio rak čega će da izmisli kako ima.

- Ajde, bre… Odvratno mi je, odvratno! Ko kaže da mu je ovde dobro, taj nije normalan - rekao je Dragojević.

Davida su mnogi osudili zbog pominjanja teške i opake bolesti, a posebno u kontekstu u kom je to izgovorio.

Šta je sve David rekao, kao i njegovu šokantnu izjavu pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.