NEVERICA: Luni STIGLA haljina za finale! Da li je blogerka SAD pogodila? Da vidite SAMO od koga je (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVERICA: Luni STIGLA haljina za finale! Da li je blogerka SAD pogodila? Da vidite SAMO od koga je (FOTO)

Kako joj stoji?

Finale rijalitija "Zadruga" zakazano je za sutra, a danas je na imanje u Šimanovcima pojedinim takmičarima stiglo odelo za poslednje veče.

LJUDI MOJI, DA LI JE TO MOGUĆE?! Sloba iz Zadruge je KRVNO POVEZAN sa jednim od NAJVEĆIH JUNAKA SRPSKOG FUDBALA! (VIDEO)

Jedna od njih je Luna Đogani. Ona je u neverici i veoma je srećna kako izgleda. Ipak je dobro poznaje osoba koja joj je poslala haljinu - njena majka Anabela Atijas.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne mogu da verujem! Baš je dobra. Ipak me dobro poznaje moja mama. A cipele ni ne osećam, mogu da trčim - oduševljena je bila modna blogerka, a i drugi su je pohvalili.

I Kristina Kija Kockar je bila u društvu osoba koje su dobile odela za finalu. Ona je pomagala Sari Reljić da obuče njenu haljinu.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

TAJNE ŠIMANOVACA: Evo gde zadrugari izlaze SVAKOG utorka - VAN imanja! Tu je i Miki Đuričić (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.