NEPROCENJIVO! Mensur i Filip Car čuli pesmu Mine Vrbaški - njihova reakcija je HIT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 08:32

NEPROCENJIVO! Mensur i Filip Car čuli pesmu Mine Vrbaški - njihova reakcija je HIT! (VIDEO)

Nisu oduševljeni.

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški juče je objavila svoju prvu pesmu "Kama Sutra", koja je vrlo brzo zaintrigirala publiku. Njena pesma se u trenutku pisanja ove vesti nalazi na sedmom mestu trending liste na Jutjubu, a priliku da je čuju dobili su u takmičari pete sezone "Zadruge".

U trenutku kad je puštena pesma na žurki, Minini bivši momci Mensur Ajdarpašić i Filip Car nalazili su se za rulet stolom jedan pored drugog.

Ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanimljivo je da su se obojica pogledali i počeli da se smeju kad su čuli uvod u pesmu, gde se više puta ponavlja Minino prezime Vrbaški. Zatim su i jedan i drugi pogledali na vrata, očekujući da će ona tamo da se pojavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OD MACE DISKRECIJE DO MINE VRBAŠKI: Rijaliti zvezde vole da budu pevačice - možda je vreme da PRESTANU? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021

Ima boljih načina da se ulože pare....Mina Vrbaški je još jedna u nizu rijaliti zvezda koje su poželele da se malo bave i muzikom. Ona je juče objavila svoju prvu pesmu, što možete videti OVDE...Komentari su, kako to obično biva kada zvezde "Zadruge" i sličnih programa zapevaju, podeljeni....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.