NEPREPOZNATLJIVA! Dara danas ima najveće GRUDI na estradi, a evo KAKO je izgledala PRE OPERACIJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPREPOZNATLJIVA! Dara danas ima najveće GRUDI na estradi, a evo KAKO je izgledala PRE OPERACIJA (FOTO)

Ne liči na sebe!

Dara Bubamara danas važi za jednu od pevačica sa najvećim grudima na domaćoj estradi. Međutim, nije mogla oduvek da se pohvali bujnim dekolteom.

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Aug 25, 2019 at 2:26pm PDT

Naime, pre 14 godina Dara je imala prirodne grudi, što pokazuje snimak iz jedne televizijske emisije koji je nastao 2005. godine, kada je Dara gostovala sa kolegom Šakom Polumentom.

Ona je stavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nekoliko broja veće grudi, a mnogi kažu da je preterala. Pogledajte pa procenite koje Darino izdanje vam se više dopada.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.