NEPOZNATI DETALJI SA PROSLAVE RAŽNATOVIĆA: A tek šta je naša pevačica uradila golišavom Veljku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 20:42

NEPOZNATI DETALJI SA PROSLAVE RAŽNATOVIĆA: A tek šta je naša pevačica uradila golišavom Veljku

Najveseliji provod i slavlje na kom je bila.

Pevačica Marina Visković otkrila kako je bilo na proslavi u domu porodice Ražnatović, kada je stigao sin Veljka i Bogdane Ražnatović.

Ljubi me tu...💋

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Apr 4, 2020 at 9:42am PDT

- Definitivno je to najveseliji provod i slavlje na kom sam bila. Čula sam se i sa njima posle, ta sreća se osetila kod Veljka, Cece i Anastasije. Veljko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio najveseliji, povukao je celo društvo, pozitivna energija, jako je bilo veselo. Iznenadio nas je vatromet, tako treba da se slavi rođenje sina. Nisam baš ispratila ko je dao najveći bakšiš, ali svi su pevali, toliko je bilo spontano i veselo, jedna emotivna noć - rekla je pevačica pa dodala:

A ti najbolje napolje... 🧚‍♀️

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Apr 29, 2020 at 8:11am PDT

Stalno su Veljku cepali majicu, ja sam naravno uzela pelcer i stavila na ruku - rekla je ona, pa ispričala kako se Anastasija oseća kao tetka:

- Ona je presrećna i mislim da je to najveća ljubav koju je osetila, došao je novi život u njihovu kuću.

Anastasija Ražnatović: Željko je isti Veljko, PLAKALI SMO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.