NEPOŠTOVANJE PRODUKCIJE? Ovo NISTE MOGLI da vidite: Dok je KADAR bio na VODITELJU, Bora RADIO OVO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 18:04

NEPOŠTOVANJE PRODUKCIJE? Ovo NISTE MOGLI da vidite: Dok je KADAR bio na VODITELJU, Bora RADIO OVO...

Pa ovo je hit na Instagramu...

U sinoćnoj emisiji "Zadruga-Narod pita" gosti su bili bivši zadrugari Mirko Gavrić i Bora Santana. Voditelj je bio Darko Tanasijević.

Cela emisija bila je vrlo burna, obzirom da su gledaoci, koji su se javljali imali žestoke kritike na račun Mirka Gavrića, koji je u sukobu sa Lunom Đogani, a dugogodišnji prijatelj Anabele Atijas i porodice Đogani.

Međutim, ono što niste mogli da vidite, a izazvalo je haos na Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži, gde je objavljen video, je da je u jednom trenutku Bora zaspao uživo u emisiji.

Laku noc 😂😂😂😂😂😂

A post shared by ☢️ SMILE & KING ☢️ (@king_zodiac_o_o) on Aug 16, 2020 at 7:22pm PDT

- Laku noć - pisalo je u opisu videa, gde Santana sa prekrštenim rukama spava u stolici za vreme emisije.

I dok neki smatraju da je ovo nepoštovanje produkcije, u čijoj kući Bora već tri sezone ulazi kao takmičar, drugi su smatrali ovo vrlo smešnim, pa su i komentari većinom gde Santani fanovi žele da lepo spava.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.