NEPOPRAVLJIVE TRAUME: Oglasio se advokat oca Britni Spirs nakon njenog POTRESNOG svedočenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 15:04

NEPOPRAVLJIVE TRAUME: Oglasio se advokat oca Britni Spirs nakon njenog POTRESNOG svedočenja

Mučan život.

Nakon što je Britni Spirs juče na sudu iznela potresno svedočenje, u kojem je prvi put progovorila o šteti i traumi koju joj je nanelo 13-ogodišnje starateljstvo koje je nad njom imao njen otac, o celom slučaju oglasili su se njeni roditelji, Džejmi i Lajan Spirs.

Kad se sud vratio sa 20-ominutne pauze, advokatica Džejmija Spirsa, Vivijan Li Torin, dala je izjavu u ime svog klijenta, piše Pipl.

„Džejmiju je jako žao da vidi ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tolikoj boli. Voli svoju ćerku i jako mu nedostaje“, rekla je advokatica.

Advokatica Lajan Spirs dodala je da je njena klijentkinja „veoma zabrinuta majka zbog svega što je čula da je njena ćerka proživela.“

Majka je navodno već ranije podnela prigovor na Džejmijevih 890.000 američkih dolara pravne naknade, tvrdeći da transakcija nije izvršena u korist njihove ćerke.

Prošle godine je takođe zatražila da se obavesti o bilo kakvim promenama u vezi sa starateljstvom  nad Britni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.