NEOČEKIVANO: Milica Kemez i ONA se NISU TRPELE zbog Bore - Zadrugarke OČI U OČI prvi put nakon Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 10:26

NEOČEKIVANO: Milica Kemez i ONA se NISU TRPELE zbog Bore - Zadrugarke OČI U OČI prvi put nakon Zadruge!

Evo u kom izdanju...

Tokom trajanja "Zadruge 3" pukla su mnoga prijateljstva, između ostalog i ono između Bore Santane i Baneta Čolaka.

Ono što je proisteklo iz njihovog sukoba je i netrpeljivost između Ivane Krunić i Milice Kemez. Podsetimo, Milica je više puta navodila i stajala iza toga da će se Bora i Ivana smuvati kada izađu iz "Zadruge".

Međutim, mnoge stvari su se promenile. Ne samo da Bora i Milica uživaju u svojoj ljubavi, već Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izlazi sa Ivanom i Nikolom Orozovićem. Bivše zadrugarke našle su se na jednom prestoničkom splavu, i sve to podelile na društvenoj mreži Instagram.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.