NEOČEKIVANO - Dragana Mitar dobila poruku od muža Siniše, evo šta joj je PORUČIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO - Dragana Mitar dobila poruku od muža Siniše, evo šta joj je PORUČIO

Mudro.

Jedna od važnijih i aktuelnijih tema u "Zadruzi" jeste odnos ljubavnog trougla čiji su glavni akteri Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis Fetić Edo.

U današnjoj emisiji radio "Amenzija" došlo je do suočavanja Vladimira i Eda, koji su pričali o osećanjima prema Dragani.

U jednom trenutku voditelji su pročitali poruku koju je Dragana dobila od svog muža Siniše Dragutinovića, ali i bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića.

- Osvesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se. Pokaži karakter i hrabrost. Reci pravu istinu koja se krije između vas dvoje. P.S. Najbolje te poznajem. Siniša - pročitali su voditelji poruku za Draganu.

- Da li si svestan da se Dragana zaljubila? Budi gospodin i povuci se. Pozdrav od Pavla. Čekam te napolju da popijemo piće - pročitali su voditelji poruku za Eda.

U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.