NEOČEKIVAN POTEZ ANDREJA ATIJASA: Šok! Potpuno IZBACIO Anabelu iz života i imao je DOBAR RAZLOG za to

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVAN POTEZ ANDREJA ATIJASA: Šok! Potpuno IZBACIO Anabelu iz života i imao je DOBAR RAZLOG za to

Ko bi rekao!

Pre nešto više od mesec dana kao bomba je odjeknula vest da se pevačica Anabela Bukva i biznismen Andrej Atijas razvode. Malo nakon te odluke, bivši supružnici otpratili su jedan drugoga sa društvene mreže Instagram.

Nedavno je Andrija za jedan bosanski portal izneo detalje ove iznenadne odluke, kao i razlog zašto se više ne prate na popularnoj društvenoj mreži.

#disneyherewecome❤️

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on May 17, 2019 at 10:23pm PDT

- To je baš zeznuto pitanje. Kad voliš nekog, teško je da ga vidiš srećnog. Koliko god mu želiš sreću i sve, teško ti je da ga gledaš srećnog. To je sa moje strane, a zašto je Anabela mene otpratila ne znam.

#I'm steady tryna' find the motive Why I do what I do? Freedom ain't getting no closer No matter how far I go

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej) on Oct 5, 2019 at 6:35am PDT

- Mislim da je Anabela dala više za opstanak našeg braka. Šta je ko dao nije bitno, svako se trudio u toj vezi. Jako je teško objasniti ljudima šta smo sve prošli. Ne može svako da shvati šta je taj svet dok ne uđe u njega - rekao je Atijas za bosanski portal.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.