NENORMALNO SAM GA VOLELA! Sandra Rešić sve radi PLANSKI kako bi se uverila u njegove EMOCIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2022, 02:18

"NENORMALNO SAM GA VOLELA!" Sandra Rešić sve radi PLANSKI kako bi se uverila u njegove EMOCIJE!

Razočarao je?

Sandra Rešić je u pušionici tokom pauze za reklame komentarisala njenu podelu budžeta kao i kritike koje je dobila na svoj račun.

- Da si iskrenija, više bi je ljudi cenili. Evo npr. ja - rekao je Mensur.

- Nikad neću biti do kraja iskrena. Znaš šta je meni najbitnije. Kako ko je ustao, niko nije rekao da sam loš čovek. Svi su rekli da sam dobar čovek, a ovo ostalo su sitne zamerke - dodala je Sandra.

- Drago mi je što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si danas na podeli budžeta nekim ljudima rekla blago mišljenje, a srozala ih. Ja to razumem. Ukanalila si većinu ljudi. Lepim rečima možeš da kažeš najgore stvari - nadovezala se Milica.

- To je ono što sam ja pričala Irmi, lepi rečima možeš da ukaljaš. To je ono što kažu "uvijanje u foliju". Evo, ja danas tebi ništa lepo nisam rekla, ali sam isto tako rekla da si mi draga. Ti prema meni nisi drska i bezobrazna, ne lažeš me. Jedino koga sam danas stavila na proveru je bio Ša. Rekla sam mu nekoliko meseci unazad da će on uvek biti moj mali budžet. To je čovek koga sam nenormalno volela, a koji me je uvredio. Ja sam mu rekla da će biti mali budžet. Rekla sam mu da ću njegovo pravo mišljenje saznati ako ga budem čačnula. Ako mu dam srednji budžet, ništa od toga, dala sam mu mali koji sam mu obećala, da vidim šta će da se desi. Proradio mu je ego i rekao je šta je rekao. I kako ja da se družim sa njim? Očekuje od mene da mu oprostim sve ono, blokirao me je, ogovarao, govorio da sam zlo. Očekuje da oprostim, a ovako reaguje na mali budžet. Dala sam mu mali budžet da vidim da li ima m*da da mi zameri mali budžet - pričala je pevačica.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.