NEMOJ DA ME TESTIRAŠ, RAZBIĆU NEKOME VILICU! Dalila dovela Cara do LUDILA - uputio joj jezive PRETNJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 08:32

"NEMOJ DA ME TESTIRAŠ, RAZBIĆU NEKOME VILICU!" Dalila dovela Cara do LUDILA - uputio joj jezive PRETNJE

Nevolje u raju!

Filip Car i Dalila Dragojević pre dva dana su poljupcima ozvaničili svoju vezu. Iako u "Zadruzi" boravi i njen zakoniti suprug, Dejan Dragojević, to Dalilu ne sprečava da razmenjuje vrele dodire pred njim.

Noćas nakon žurke Dalila je pevala u pušionici, što je iznerviralo Filipa. Priredio joj je ljubomornu scenu i zapretio joj je da će nekome polomiti vilicu ako bude nastavila tako da se ponaša.

- Jesam ti rekao za to pevanje dvosmisleno? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Još jednom to uradi, steraću te u sto p*čki materine, i nekome ću razbiti vilicu. Zadnji put ti kažem, treći put kod mene neće postojati. Najozbiljnije ti kažem. A ti dvosmisleno pevaj, zavijaj i jedi g*vna u situaciji u kojoj jesmo. Ako shvataš, shvataš, a ako ne shvataš, uopšte nemoj ništa da me pitaš nego mi se izgubi s očiju. Ako shvataš samo klimni glavom i to je to. Mene nemoj da testiraš, razumeš. Guraj prst u šteker i testiraj da li će te otresti ili neće. Ako te otrese struja, neće ti biti dobro - rekao je Car.

- Što se tako izražavaš? Ovo je neverovatno. Tako razgovaraj sa nekim drugim. Sa mnom tako nećeš, ništa loše nisam uradila - odbrusila je Dalila i izašla.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.