NEMOJ DA LAŽEŠ, da te ne bih IŠAMARAO! Bebica udario na zadrugara zbog Miljane - Brine za svoju BIVŠU LJUBAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 23:52

"NEMOJ DA LAŽEŠ, da te ne bih IŠAMARAO!" Bebica udario na zadrugara zbog Miljane - Brine za svoju BIVŠU LJUBAV

"On je bez statusa, zvanja i znanja!"

Za vreme emisije "Izbor potrčka", voditeljka Ivana Šopić započela je temu o raspodeli budžeta ovonedeljnog vođe Ivana Dragića.

Tom prilikom, pevačica Zorica Marković, jasno je iznela svoje nezadovoljstvo povodom budžeta koji je dobila i tom prilikom izvređala Dragića.

- Ivane, tvoja podela budžeta je bila interesantna, ali su se mnogi zadrugari pobunili. Da li misliš da si se o nekoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ogrešio? - upitala je Ivana.

- Ne mislim da sam se ogrešio. Žao mi je samo zbog Miljana i Šakija. Mogao sam da budem oštiji, ali se ne kajem. Volim kada sam poseban - rekao je Dragić.

- Zorice, koji si ti budžet dobila? - upitala je Ivana.

- Mali. Nije do budžeta, Ivan je pre svega jedan fanatik. Smešan mi je. Nije dobio značajne reakcije zadrugara. Nikoga ne zanima šta misli jedan Ivana Dragić. Vidi, ovde ima mnogo lepih očiju. U tuđim očima vidi trn, a svojima ne vidi panj. Kad je Bilal slomio nogu, otrčao je pošto-poto da kupi par stvari, nije se obazirao na dečka koji se skršio. Kad nekoga gladan k**ac nahrani, onda je čitav život gladan. Miljanu Kulić je izvređao, iskoristio je jako ružnu reč, a onda je danas rekao sve najlepše za nju - kazala je Zorica.

- Ja sam prošle nedelje kupio sve što je od mene tražila - kazao je Dragić.

- Nemoj da lažeš sada, da te ja ne bih išamarao - dodao je Bebica.

- Miljana ga je molila ga joj kupi, on nije hteo u prvi mah, pa je onda tek pristao - rekla je Zorica.

- Istina, dok ti Kerić i ja nismo rekli da kupiš njoj da jede, ti se nisi obazirao - istakao je Bebica.

- Čovek koji mrzi pedeset ljudi sa kojima jede i spava. Ne znam šta oni misle o njemu, ali sumnjam da je išta dobro. Želeo je da ispadne mangup, ali mu to nije ispalo. On je bez statusa, znanja i zvanja. Našao je danas da komentariše jednog Mikicu Bojanića. On teba sad da se fokusira na magarce, možda od njih neko bude želeo da se druži. Čuvaj magarce - rekla je Zorica.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.