NEMOGUĆE JE DA SE VRATIM NA STARO... Potresna ispovest Lazića, nesreća je ostavila nemerljive posledice

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMOGUĆE JE DA SE VRATIM NA STARO... Potresna ispovest Lazića, nesreća je ostavila nemerljive posledice

Nije mu lako...

Darko Lazić i dalje se oporavlja od teške nesreće, a tvrdi da njegovo zdravstveno stanje nije kao što je bilo pre nesreće.

Pevač kaže da je bitno imati jaku volju da se oporavi, kao i da se bori.

- Naravno, ne može to biti kao što je bilo. Borac sam i volim život, borim se da se vratim na ono staro, iako znam da je to nemoguće. Bitno je da je u glavi čisto i da razmišljam pozitivno - rekao je Darko.

U najtežim trenutcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Laziću je pomoglo to što je psihički jak.

- Kad je život u pitanju, čovek je spreman da izdrži mnoge stvari i da se izbori. Jedno vreme bio sam razočaran što mi se sve to dogodilo i bio sam utučen. Posle svake kiše dođe sunce. Baš tada se dogodilo da Marina kaže da je trudna i to je nešto što me održalo i dalo mi motivaciju za dalji život - rekao je pevač.

Lazić ne krije da želi da radi sve kao i pre teška saobraćajne nesreće koju je doživeo.

- Ponovno dolazi adrenalin. Vozio sam motorne saonice, svi govore "kako ćeš", ali ja to volim i moram, to mi daje motivaciju za život. Ako nešto ne mogu, budem utučen. Želim sve što sam radio pre. Hoću ponovno da probam, ali ne sve, na neke stvari stavljam tačku - zaključio je Darko.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.