NEMILOSRDNO! Sloba neće da čuje za Lunu! Šta još hoće? Đoganijeva na udaru ženskih osuda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMILOSRDNO! "Sloba neće da čuje za Lunu! Šta još hoće?" Đoganijeva na udaru ženskih osuda! (VIDEO)

Nisu je štedele...

Eleonora Miljković se tokom večeri požalila Miljani Kulić da ju je Luna Đogani optužila da je folirant zbog toga što je razmenjivala poglede sa njenim bivšim dečkom Slobom Radanovićem tokom sinoćne žurke.

Miljana je odmah dala svoj komentar o blogerkinom ponašanju, ali je i Eleonora otvorila dušu, pa priznala šta misli o Slobi.

Pogledajte rezultate

- Luna stvarno nije normalna. Dečka stvarno ona ne zanima. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored toga tebe napada. Žalim je, ona je skrenula. Toliko sebe ponižava - pričala je Miljana.

- Ja sam slobodna, on je slobodan momak. Ja sam rekla da je on samo simpatičan - dodala je Eleonora.

- On za nju neće da čuje. Šta još ona hoće. Zaluđena devojka - nastavljala je Miljana. Nimalo stida i srama da se ljubi sa tuđim mužem pored njegove žene. Ti ništa nisi uradila. On je razveden čovek. Kija neće ni da čuje za njega posle ovoga sa Lunom - pričala je Kulićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Vodila je GRAND SHOW i bila omiljena - a onda NESTALA: Evo zašto je danas daleko od očiju javnosti

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.