NEMILOSRDNA PRODUKCIJA: U Zadrugu stigla DVA šok pisma! ODLUČENO JE - Oni više NEMAJU ŠANSE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMILOSRDNA PRODUKCIJA: U Zadrugu stigla DVA šok pisma! ODLUČENO JE - Oni više NEMAJU ŠANSE!

Više sreće drugi put!

U poznatom rijalitiju "Zadruga" danas vlada velika tenzija, jer su svi učesnici ostali bez hrane, gladni.

I dok su sa nestrpljenjem čekali da dođe trenutak kada treba da idu u prodavnicu, stigla su dva pisma iz produkcije. Veliki šef je rešio da unese malo pometnje, te im je poručio sledeće:

- Dragi zadrugari, pre svega morate da znate da kovertu broj 2 može da otvori vođa tek kad završi sa prvim pismom i uradi ono što u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njemu piše. Sada će vođa izvući 13 papirića, jedan po jedan, i veoma je važno da pokaže čije ime piše. Kada izvuče sve, možete otvoriti drugu kovertu - pisalo je u pismu.

Kada je novi vođa Miki Đuričić obavio prvi zadatak, otvorio je sledeće u kome je pisalo:

- Dragi zadrugari, sada kada je vođa izvukao 13 imena, svi osim onih koje je izvukao će ići u kupovinu. Vođa čije ime nije bilo među papirićima će takođe ići sa ostalim zadrugarima u kupovinu. Zadrugari, čija su imena izvučena - ne idu u prodavnicu, dok će svi ostali kupovati.

U ekipi koju je izvukao na papirićima, bili su: Vojke Đans, Dragica, Janjuš, Sloba, Teodora, Zorana, Mića, Sara, Anđelo, Milica Dugalić, Maca, Bane i Viktorija, što znači da će oni ovog puta ostati na imanju.

Zadrugari nisu bili oduševljeni time što nisu dobili šansu da nabave svoje potrepštine, te su krenuli da viču u glas. Iako su se prethodno dogovorili da svi skupe pare za zajedničku kupovinu, ovaj zadatak ih je raskrinkao, pa su masovno krenuli da se bune i traže povraćaj novca.

Ostatak ekipe je uspeo da ostane složan i nastavili su da kuju planove kako da uzmu više namirnica nego što imaju novca.

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.