NEMAM ZAVRŠENU NI OSNOVNU ŠKOLU! Transeksualac novi učesnik Parova - PROSILA i živela na ULICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEMAM ZAVRŠENU NI OSNOVNU ŠKOLU!" Transeksualac novi učesnik Parova - PROSILA i živela na ULICI!

Želela je da postane poznata!

Kristijan Nikolić Kiki novi je član ekipe "Parova 8", a odmah po ulasku privukla je pažnju gledalaca i ukućana prelepe Vile.

Kiki je odmah prihvaćena od strane cimera, ali im nešto nije bilo jasno.

- Da li si ti takmičar ili takmičarka? - upitao je Zoran Pejić Peja radoznalo dok je vodio program.

- Takmičarka - rešila je situaciju Kiki.

Kiki je odmah nastupila iskreno i bez dlake na jeziku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ispričala svoju životnu priču, koja je mnoge ukućane šokirala.

- Ja se ne bavim ni sa čim, ne znam da li će se neko zaljubiti u mene, pogledajte me. Imam 23 godine i nemam završenu ni osnovnu školu. Ušla sam da postanem popularna. Do sada mi nije uspelo, ali evo sada jeste. Živim od roditelja i nemam prijatelje - rekla je Kiki pa ostavila sve u čudu.

Nekolicina takmičara ovo je pozdravila pa uz osmehe obećala da će joj biti drugarica tokom takmičenja.

- Ja sam rođen kao muškarac, ali sam žena zarobljena u telu muškarca. Rođena sam u pogrešnom telu. Kada sam bila mala, nisam se igrala autićima, već barbikama. Moje detinjstvo nije lepo. Mama je iz Hrvatske izbeglica, a tata je Rom. Dete sam koje je prosilo i živelo na ulici. 2013. godine otišli smo u Nemačku porodično - ispričala je Kiki koja je umalo zaplakala.

- Sramota me je bilo da izlazim iz kuće pošto izgledam ovako. Celog dana sam u kući i zato nemam prijatelje. Nisam imala hrabrosti da izađem na ulicu i upoznam druge ljude jer umeju da kažu ovo je pe*er. A evo došla sam ovde jer sam od malena htela da postanem popularna - popularan kako god - ispričala je Kiki iskreno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEMAM NI OSNOVNU ŠKOLU NI PRIJATELJE, UŠLA SAM DA BUDEM POPULARNA" Učesnica "Parova" prosila na ulici, njena životna priča ostavila sve bez teksta

Izvor: Blic, 16.Sep.2019

Kristijan Nikolić Kiki postao je novi učesnik rijalitija "Parovi 8", a odmah po ulasku u kuću šokirao je svojom ispovešću. Kristijan je rođen kao muškarac, ali se oseća kao žena, te se tako i predstavlja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.