NEMA REŠENJA! Nakon Majinog NERVNOG SLOMA i SVAĐE sa Janjušem, oglasila se Stanija - Zabrinuta zbog OVOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 15:24

"NEMA REŠENJA!" Nakon Majinog NERVNOG SLOMA i SVAĐE sa Janjušem, oglasila se Stanija - Zabrinuta zbog OVOGA

Nije joj bilo lako da ih gleda u tom stanju!

Protekle noći, tačnije jutra, nastao je još jedan haos u Beloj kući koji su izazvali Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Oni su se pljuvali, svađali, vređali, Maja je opet udarala glavom.

Nakon svega što se danas desilo, oglasila se Stanija Dobrojević. Naime, poznato je da je ona i na poslednjoj "Zadrugoviziji" savetovala Maju i Janjuša da se primire i da povedu računa o svom ponašanju, a kako kaže sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako joj je bilo stresno da ih gleda.

- Haos Maje i Janjuša sam propratila... Nezahvalno je komentarisati tuđu vezu, ali teško mi je da je gledam u ovakvom nervnom rastrojstvu i da je počela samu sebe da povređuje da bi rešila odnos sa njim. A rešenja nema. Sem da bude jaka, da se skloni, da ne ide za njim, ali to je u zatvorenom prostoru nemoguća misija - rekla je Stanija.

Da li će Maja i Janjuš uspeti da reše svoje probleme i da ne brinu više ljude koji su napolju i koji ih vole, ostaje da se vidi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ko je vaš favorit u "Zadruzi 4"?

Choices Kristijan Golubović

Miljana Kulić

Kenan Tahirović

Rialda Karahasanović

Stefan Karić

Jovana Ljubisavljević

Milan Janković Čorba

Maja Marinković

Marko Janjušević Janjuš

Filip Car

Sandra Rešić

Nenad Aleksić Ša

Marko Đedović

Aleksandra Nikolić

Jovana Tomić Matora

Fran Pujas

Paula Hublin

Nenad Lazić Neca

Sanja Stanković

Milica Kemez

Bora Santana

Dragana Spasojević

Mišel Gvozdenović

Kristina Spalević

Teodora Bilanović

Lepi Mića

Ermina Pašović

Nadica Zeljković

Mina Vrbaški

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream Maja Marinković Marko Janjušević Marko Janjušević Janjuš Stanija Dobrojević

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.