NEMA MIRA! Darko Lazić se još oporavlja od saobraćajne nesreće, a sada je URADIO OVO! (FOTO)

Izvor: Svet, 26.Mar.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA MIRA! Darko Lazić se još oporavlja od saobraćajne nesreće, a sada je URADIO OVO! (FOTO)

Popularni pevač Darko Lazić je krajem oktobra prošle godine imao tešku saobraćajnu nesreću, a lekari su mu jedva spasili život. Iako se sada uspešno oporavlja, nije sve došlo na svoje mesto, ali to njega ne sprečava.
Naime, iako još uvek koristi pomagala da bi mogao da hoda, pevač je odlučio da provoza četvorotočkaš na nezgodnom terenu. On je fotografiju podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, a mnogima nije svejedno što se usudio na ovaj korak.

Poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je da je Darko veliki ljubitelj četvorotočkaša, te verovatno nije mogao da odoli a sigurno je i da od sada više vodi računa nego ranije.
svetsvet, instagram
The post NEMA MIRA! Darko Lazić se još oporavlja od saobraćajne nesreće, a sada je URADIO OVO! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PONOVO SE IGRA SA ŽIVOTOM?! Darko Lazić jedva stao na NOGE, a već počeo da se BAHATI na ČETIRI TOČKA! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2019, 00:46

Darko Lazić je pre pet meseci doživeo tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je za malo izgubio živu glavu. Nakon nezgode, pevač se i dalje uspešno oporavlja. Folker je nakon saobraćajke istakao kako će promeniti život iz korena. Međutim, pokazalo se da nije tako. Naime, Darko taman što je stao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.