NEMA LAJVA, A U ZADRUZI HAOS: Obezbeđenje reagovalo, spakovala stvari - traži da IZAĐE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA LAJVA, A U ZADRUZI HAOS: Obezbeđenje reagovalo, spakovala stvari - traži da IZAĐE! (VIDEO)

Lom.

Veliki šef je odlučio da učesnicima rijaltija "Zadruga" pusti uživo prenos polufinala "Pinovih zvezdica". Ni tada na imanju u Šimanovcima nije bilo bez svađa i haosa.

U trenutku dok su deca u pozadini pevala, jako ružne reči razmenjiveli su Nadežda Biljić i Milan Milošević.

Sve je počelo kada je Nadežda tokom razgovora iz čista mira, kako tvrdi novinar, opsovala Milana. On je skočio kao oparen i verbalni sukob je bio toliko intezivan da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moralo da uleti i obezbeđenje da interveniše.

S druge strane, Biljićka kaže da psovka nije bila iz čista mira, već da je Milošević konstantno provocira i potcenjuje.

Pogledajte te ružne scene iz rijalitija "Zadruga":

Pevačica je potom uradila isto što i pre nekoliko dana. Spakovala je svoje stvari u izolaciji i krenula da zahteva od produkcije da je puste napolje. Gordana Džehverović je poušala da je urazumi, ali je ona ipak otišla pred vrata imanja.

- Pet meseci mi se ovde smeju i pod***ju me! Ja nisam glupa. Odoh kući! Otvori mi vrata - govorila je Nadežda kroz suze i lupala na ulaz u "Zadrugu". Toliko snažno je lupala da se čula u Beloj kući.

Pogledajte i te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) NE, NEMOGUĆE DA JE TO ONA! Nestala pre 20 godina, a DANAS... Zabezeknuće vas IZGLED Vanese Šokčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.