NEMA KO ME NIJE ZVAO... Nadica se prisetila momenta kad je saznala da je Kijin OTAC PREMINUO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 13:35

"NEMA KO ME NIJE ZVAO..." Nadica se prisetila momenta kad je saznala da je Kijin OTAC PREMINUO!

Bila je u tom trenutku u Holandiji!

Nadica Zeljković se tokom razgovora sa Sanjom Stanković prisetila momenta kad je saznala da je njen bivši pokojni muž, a otac Kije Kockar preminuo.

Podsećamo, on je preminuo dok je Kija boravila u rijalitiju. Produkcija ju je izvela sa imanja kako bi otišla na sahranu svog oca.

- Nema Sanja ko me nije zvao, portali, sve mi memorisani novinari... Nenormalno krenulo, ja kako je bilo slavlje, ja sam operisala noge tada, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja sam rekla da idem da legnem u sobu, legnem u sobu i dobijem poruku od njene sestre od strica "Jesi li čula šta je bilo?", ja siđem dole, pa kad je krenulo, da li je istina ili nije istina, ja u Holandiji, šaljem njegovoj rođenoj sestri, meni javili, a njoj nisu. Ta što mi je poslala poruku, ona je u Egiptu, njena sestra. Skontam da je istina, onda se vratim sutradan, Vanja i ja. Posle sam išla dve nedelje sledeći put sam bila - ispričala je Nadica.

- Neki antifanovi izmislili da je umro Jovanin tata i ja tu ne registrujem, ali vidim novinari, zovu me, ja se presekla, zovem njenu mamu, pitam kako je, kako je Hranislav, kaže da su super, ja se presekla, presekla se! - dodala je Sanja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.