NEKOLIKO PRIJATELJA MI JE UMRLO OD KORONE Naša poznata pevačica bez posla,  STRAHUJE za zdravlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 13:25

"NEKOLIKO PRIJATELJA MI JE UMRLO OD KORONE" Naša poznata pevačica bez posla, STRAHUJE za zdravlje

Teško joj pada sve ovo.

Pevačica Merima Njegomir, koja će za dve godine proslaviti 50 godina karijere, pričala je o aktuelnoj situaciji s koronavirusom, pa je otkrila da je ove godine ostala bez bliskih prijatelja, što ju je veoma pogodilo i navelo da se više čuva. Osim toga, osvrnula se i na finansijsku krizu u kojoj se estrada našla zbog nedostatka nastupa, ističući da njoj pevanje nedostaje više radi pevanja nego zbog novca.

- Daj Bože da ovo prestane. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne znam kako je u drugim profesijama, mi svakako ne radimo koncerte i to što je nama potrebno zbog našeg prirodnog stanja. Rođeni smo za to da pevamo, da radimo. Međutim, čini mi se da smo u malo boljoj situaciji, snimamo televizijske emisije, ja sam sad išla u Sarajevo, pa sam snimila dve televizijske emisije. Snimali smo usred korone i za RTS nas sedam-osam pevača, snimali smo i u kućnom ambijentu pesme, pa su se one puštale. Na neki način mi održavamo naš pevački tonus. Dovijamo se jer nam je to potrebno, a ne zbog novca, novca nema. Prosto nam je to potrebno da budemo kreativni, da se izrazimo tako kako mi najbolje znamo - rekla nam je Merima i dodala:

- Uopšte ne volim da pričam o novcu. Novac je nebitan u ovoj situaciji. Kako drugima, tako i nama. Ja već dugo pevam, imam svoja primanja i penziju i nacionalni dodatak, tako da nisam u nekoj teškoj situaciji. Naravno, vodim računa, ali ja verujem da su mlađi muzičari i pevači u problemu jer imam puno kolega koji sviraju i prehranjuju ženu, dvoje dece, familiju, a ne mogu nigde da sviraju. Šta da radimo, tako je kako je. Mislim da treba da se ponašamo kao što se ponašaju i svi, da prosto izguramo ovo. Što budemo disciplinovaniji, ovo će kraće trajati.

Za pevačicu je ova godina bila posebno teška zbog toga što je ostala bez bliskih ljudi, pa je i sama počela da više brine o sebi.

- Nekoliko prijatelja mi je umrlo, tako da mi nije svejedno. Umro je moj divan prijatelj, doktor Mileusnić, koji je imao 49 godina, onda je umro doktor Dragan Marković. Imala sam nekoliko divnih prijatelja koji su ostali na respiratoru. Malo vodim računa zbog toga, izolovala sam se i to je to - kazala je Njegomirova.

Sa snimanja emisije "Nikad nije kasno"

A post shared by Merima Njegomir (@merimanjegomirofficial) on Jun 13, 2020 at 6:50am PDT

Merima je priznala i da ove godine ni ona nema zakazan nastup za Novu godinu, kao i veliki broj njenih kolega, ali, za razliku od ostalih, ona je takvu odluku, kako kaže, donela sama.

- Nije mi ovo prva godina u karijeri da nemam zakazan nastup za Novu godinu. Poslednjih godina se desilo da sam bila kod kuće, navikla sam se na to. Ja pevam punih 47 godina, tako mi nekad prija odmor i ne moram više toliko da radim. Mislim da sam došla u fazu da pevam kad mi se baš peva i da pevam ono što volim ja da pevam. Puno sam radila i mnogo pesama sam snimila, tako da mislim da zaslužujem da imam pravo da odlučim da li ću pevati i kad ću pevati i da li ću snimati i kad ću snimati. Od toga mi više ne zavisi ništa, ni ime, ni karijera, ni egzistencija -zaključila je Merima.

MILICA TODOROVIĆ ZAIGRALA U BRUSHALTERU! Uvija kukovima - popustile kočnice! A tek da vidite šta RADI GUZOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.