NEKOLIKO MINUTA PRE ULASKA U ZADRUGU -  Novi učesnik OTKRIO! Ove DVE zadrugarke BIĆE NJEGOVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Dec.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKOLIKO MINUTA PRE ULASKA U "ZADRUGU" - Novi učesnik OTKRIO! Ove DVE zadrugarke BIĆE NJEGOVE!

Biće ludnica.

Sinoć je rijaliti "Zadruga 3" postala bogatija za dva nova učesnika - Mensura Ajdarpašića i Zoricu Marković.

Samo nekoliko minuta pre ulaska na velelepno imanje Mensur je za emisiju "Premijera - Vikend specijal" otkrio da je već pikirao neke zadrugarke, te da će zasigurno baciti oko na njih.

- Pikirao sam ih par njih pre nego što sam ušao. Sve su one lepe na svoj način i kvalitetne, svaka žena i svaka devojka. Ali su moj tip najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iva, Mina Vrbaški, ako bi morao da biram između njih onda Iva, ona je vickastija - rekao je Mensur.

Da li će novom zadrugaru simpatije biti uzvraćene i da li će možda započeti emotivnu vezu pred milionskim auditorijumom ostaje da saznamo u narednim danima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.