NEKO MU NAMEŠTA! DA NAPRAVI PAKAO OD ŽIVOTA! Nakon što je BUKNULA VEST o PREVARI oglasio se Đoletov BRAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 21:52

"NEKO MU NAMEŠTA! DA NAPRAVI PAKAO OD ŽIVOTA!" Nakon što je BUKNULA VEST o PREVARI oglasio se Đoletov BRAT

"Siguran sam u to da neko pokušava da mu napravi pakao od života."

Ekipa emisije "Paparazzo lov" objavila je snimak na kojem denser Đole Đogani naodno vara ženu koja mu je rodila dvoje dece, Vesnu Đogani.

Kako oni tvrde na pomenutom snimku se vidi i poljubac, po navodima medija.

- Šokantno otkriće, poznati pevač uhvaćen na delu sa drugom ženom. Poljupci za koje su mislili da niko nikada neće videti, a videće ih ceo Balkan. Svi su govorili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od najvernijih na estradi, ali naši snimci govore drugačije - poručili su u najavi emisije "Paparaco lov", koja se emituje večeras, a Andrija Đogani (49), poznatiji kao Baki B3, prokomentarisao je za "Blic" ovaj skandal.

A post shared by Baki B3 (@baki_b3_official)

Ovim povodom oglasio se Đoletov rođak Baki B3, koji je rekao:

- Ne verujem da bi on prevario Vesnu - kazao je odmah na početku Baki, pa potom nastavio:

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

- Nisam se čuo sa njim, ali mislim da mu to neko namešta. Siguran sam u to da neko pokušava da mu napravi pakao od života. - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.