NEĆU TAKO! NE MOGU DA VERUJEM! Luna i Marko PONOVO U SVAĐI - evo šta se SAD DESILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆU TAKO! NE MOGU DA VERUJEM! Luna i Marko PONOVO U SVAĐI - evo šta se SAD DESILO!

Da li verujete da je OVO razlog?

Luna Đogani i Marko Miljković su se ponovo pomirili pre nekoliko dana, ali izgleda da njihova veza ne može da funkcioniše bez svađa i drame. Oni su danas ponovo uspeli da se sporečkaju, a iako svađa nije bila skandalozna poput onih koje smo imali prilike da gledamo, gledaoci u neverici komentarišu razlog zbog kog je do rasprave došlo.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

Naime, Luna je držala predavanje svom dečku zbog toga što mu se nije dopala hrana koju je ona spremila. Iako joj je on nekoliko puta ponovio da prosto ne voli da jede makorane u kombinaciji sa tunjevinom, Đoganijevu to nije sprečilo da nastavi da pridikuje.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.