NEĆU DA ME NEKO PLJUJE I GREBE! Janjuš se ZAKLEO u NJIH da je završio sa Majom, ona mu ZAPRETILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 07:44

"NEĆU DA ME NEKO PLJUJE I GREBE!" Janjuš se ZAKLEO u NJIH da je završio sa Majom, ona mu ZAPRETILA!

"Dosadili smo i Bogu i narodu."

Sinoć tokom emisije "Pretres nedelje" Milan Milošević je podigao Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša jer je njihova tema njihovog odnosa bila na redu.

Maja i Janjuš su se, kao i danima do sad, ponovo posvađali.

- U kakvom si odnosu sada sa Majom? - pitao je Milan.

- U odličnom smo odnosu. Nikad bolje! Sad je došla i počela da me grebe jer pričam sa Natašom - rekao je Janjuš.

- Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << god da ti kaže on laže. Priča da se sprda sa mnom, kaže da ga ne interesujem, po faci možete da vidite sve. Mogu da se skinem da vidite moje ruke, da ne bude da sam samo ja psihopata. Sedi ovako, kaže mi da ću da vidim i onda ovako radi i šalje poljupce Nataši ustima - dodala je Maja.

- Laže - dodao je Janjuš.

- Ovo nije tačno. Pokazao joj je flašu, uzeo čep - nadovezala se Mina.

- Ja sam budala što se vraćam u ovaj odnos. Zaklela sam se bila u oca, pogrešila. Vidim da mi je mama ljuta po poklonima. Pod jorganom mi on priča da me mrzi, da ću da vidim. Kada ga uštinem, kaže mi ovako: "Puno košta", misleći da zbog toga gubim honorare. Naljutio se što sam išla u pab po haljinu - rekla je Maja.

- 15 puta... Ja sam se malopre zakleo u svoja dva brata da neću biti sa njom, neću da me neko pljuje i grebe. Završio sam priča sa njom. laže me sve... - dodao je Janjuš.

- Majo, šta si radila u pabu? - pitao je Milan.

- Išla po haljine - odgovorila je Marinkovićeva.

- Devojka je videla da Čorba nije u pabu i ušla - istakla je Kristina Spalević.

- Ja sam kriv eto i to je to. Završili smo odnos, dao sam reč i to je to, hoću da se družim sa ljudima, objasnio sam ti sve - rekao je Janjuš.

- Ma kakva reč, to si rekao i danas. Dosadili smo i Bogu i narodu. Nećeš se družiti sa ženama, videćeš. Ti ironičnim kockarskim objašnjavanjima možeš gde si naučio. Objasnila sam ti dve lokacije. I šta ja njega uštinem, vidi kolicka sam, kao Palčica - zaključila je Maja.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI INCIDENT! U sekundi HAOS na imanju! Maja i Janjuš ponovo u RATU, grebanje, rvanje, uleće OBEZBEĐENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021

Ludnica!..Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš mirno su leđali u krevetu, i onda u sekundi ponovo zaratili. Maja nije dozvolila Janjušu da izađe iz sobe, nakon što ga je udalira. Janjuš je pokušao da napusti rahabilitaciju kada je krenula da ga grebe, ali mu se ona isprečila na putu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.