NEĆU BITI DAVIDOVA PODRŠKA Dragojevićeva majka ODSEČNA! Sinoć nije došla u emisiju, evo ZAŠTO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEĆU BITI DAVIDOVA PODRŠKA" Dragojevićeva majka ODSEČNA! Sinoć nije došla u emisiju, evo ZAŠTO (FOTO)

Imala preču obavezu!

Biljana Dragojević je trebala da gostuje u sinoćnjoj emisiji u „Zadruzi“ i bude svom sinu podrška, ali se u Šimanovcima ipak nije pojavila.

- Žao mi je što neću biti gost kod Dušice kao Davidova podrška jer nisam mogla da izostanem sa svadbe. Ne osećam se baš najbolje, ali sam ovo morala da ispoštujem. Mi smo svi uz njega i glasamo punom parom! Glasajte 26 3113! Idemo - poručila je Biljana na Instagramu.

Zao mi je sto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << necu biti gost kod Dusice kao Davidova podrska jer nisam mogla da izostanem sa svadbe, ne osecam se bas najbolje ali sam ovo morala da ispostujem. Mi smo svi uz njega I glasamo punom parom!!! GLASAJTE 26 3113!!! IDEMOOOO

A post shared by BILJANA DRAGOJEVIC (@biljanadragojevic1967) on May 25, 2019 at 12:11pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.