NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Nedu Ukraden menadžeri VREĐALI DA JE BABA, a evo kako im je ONA odgovorila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Nedu Ukraden menadžeri VREĐALI DA JE BABA, a evo kako im je ONA odgovorila!

Sve je rekla!

Pop zvezda Neda Ukraden lagano gazi osmu deceniju, ali izgleda nikad bolje.

Neda publici svako malo pokloni novi singl sa novim spotom i na njenu sreću svaka pesma odlično prođe kod publike.

Ipak, ima i onih koji smatraju da Nedi više nije mesto na sceni, da je stara i treba da se povuče sa scene.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Jan 6, 2020 at 3:58pm PST

- Ja sam najbolji dokaz kako se radom, stavom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledom, ponašanjem protiv takvih uvreženih mišljenja. Svako malo čujem komentare ''Šta hoće ova baba?'', ''Gde je ova baba'' i tako. Čujem to već dvadeset godina od raznih menadžera koji gurajući svoje pulenke najedanput shvataju da im ja smetam u toj priči. Sačuvao me je rad, rad, rad i svest o sebi, svojim kvalitetima, pozitivan pristup, to je motiv mog života i rada - kaže Neda na kontu prozivki da je matora i da joj više nije mesto na sceni.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.