NE ZNAM KAKO ĆU IZDRŽATI! Zaljubljena u EDA - posle priznanja zadrugarke, Bora ostao ŠOKIRAN! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZNAM KAKO ĆU IZDRŽATI! Zaljubljena u EDA - posle priznanja zadrugarke, Bora ostao ŠOKIRAN! (VIDEO)

Jelena ne može više da krije simpatije prema zadrugaru.

Nakon neispunjenog tajnog zadatka, u kom je Jelena Pešić trebalo da oda tajne zadrugara, ona je zamolila Drvo mudrosti za popravni. Ona je dala predlog da glumi zaljubljenost i predložila je ni manje ni više nego Edisa Fetića. Da podsetimo, Edisa u spoljnom svetu čeka žena sa decom, ali je u Zadruzi u vezi sa udatom Draganom Mitar.

Jelena je odlučila da rano jutros krene u ispunjavanje zadatka, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve priznala Milici Kemez i Bori Santani, osobama koje su joj trenutno najbliže u kući. Santana se šokirao kada je čuo tu informaciju dok je Jelena šaputala, a sve vreme su gledali da li ih snimaju kamere.

Ostaje da vidimo kako će ostali zadrugari reagovati na tu informaciju i da li će je Dragana Mitar napasti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Mislili ste da Ana Nikolić fotošopira slike? Otkriven snimak koji pokazuje KAKO STVARNO IZGLEDA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.