NE ZNA SE KO VIŠE LAŽE! Nije više mogao da ćuti - PROGOVORIO: Đedović stavio Draganu i Eda na STUB SRAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZNA SE KO VIŠE LAŽE! Nije više mogao da ćuti - PROGOVORIO: Đedović stavio Draganu i Eda na STUB SRAMA

Nije više hteo da im ćuti!

Marko Đedović ustao je da prokomentariše priču Edisa Fetića, koji je pričao o razgovoru sa Draganom Mitar i njim u ranim jutarnjim satima.

- Ovde je pitanje ko manje laže, a ne ko priča istinu. Dragana je u ovoj priči mnogo iskrenija, njeno ponašanje govori da je nezadovoljna. Njih dvoje su pričali o jednoj situaciji, ali te situacije su takve kao da jedno pored drugog prošli nisu. Ti si Dragana pričala o pozivu, kad su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Poreču, da je trebao da se krije... Od 10 različitih situcija, ti si negirao da ništa nije tačno. Za tu situaciju, zbog čega su ušli ovde u ne tako divnim odnosima, on je rekao da je to laž i da je ta poruka njoj stigla od ko zna koga, da je ona to umislila sa nekim paranormalnim sposobnostima, a Dragana je meni ispričala do detalja situaciju - pričao je Marko.

- Nije rekao da sam slagala - tvrdila je Dragana.

- Ja sam preneo da Marko gleda iz svog ugla gledanja. Ja još nijednom nisam čuo da sam u pravu sa njegove strane, niti želim da čujem. Bilo je pitanje za tu situaciju... - ubacio se Edis.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Folkerka u minijaturnim gaćama pleše na BAZENU, uvija se oko njega, roditelji deci pokrivaju oči (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.