NE ZANIMAJU ME VIŠE NI ONA, NI ON! Ivana Vrbaški POLUDELA zbog Mininog ponašanja, pa joj PORUČILA OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2020, 10:55

NE ZANIMAJU ME VIŠE NI ONA, NI ON! Ivana Vrbaški POLUDELA zbog Mininog ponašanja, pa joj PORUČILA OVO!

Mina joj zabranila da iznosi svoje mišljenje...

Mina Vrbaški je tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" poslala poruku svojoj majci Ivani Vrbaški, kojoj je poručila da se ne meša više u njen odnos sa Mensurom Ajdarpašićem i da se ne oglašava.

- Mi smo danas imali raspravu kako moja majka ne gleda realno na neke stvari. Ima snimaka gde ja nimalo nisam cvećka prema njemu, naravno da sam pravila greške. Ja se sada mami obraćam, molim te da se više mešaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u naš odnos, nemoj da se ne oglašavaš, ugasi TV, jednog dana će se sve ovo završiti - govorila je Mina.

Ivana je sinoć kontaktirala ekipu našeg portala i poslala jasnu poruku za svoju ćerku Minu sa njenog broja telefona.

Pozdravite mi Minu i kažite da sam se upravo oglasila i da se povlačim iz svega. Ne nazima me ni ona, ni on, ni njen Instagram, ništa... - napisala je Ivana.

Ivana je ovim jasno stavila do znanja šta misli o ponašnju svoje ćerke, a kako će Mina odreagovati kada bude saznala, ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

JEZIVA VIDEO-ANIMACIJA: Šta korona virus radi kada jednom UĐE U ORGANIZAM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.