NE VRAĆA SE NA STARO? Luna pomenula SLOBINU DEVOJKU i stavila tačku na epizodu Radanović - bivši!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE VRAĆA SE NA STARO? Luna pomenula SLOBINU DEVOJKU i stavila tačku na epizodu "Radanović - bivši"!

Sada je srećna!

Luna Đogani je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruge" uplovila u ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanovićem. Njihova turbulentna veza se okončala nakon osam meseci, ali se blogerkina ljubav prema pevaču nije ugasila.

Kada je Radanović došao u Belu kuću u društvu koleginice Rialde Karahasanović kako bi zabavljao zadrugare na jednoj od žurki, Đoganijeva je bila ubeđena da su njih dvoje zajedno, te je pokazala određenu dozu ljubomore prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njoj.

Međutim, tokom dana Luna je sumirala utiske sa sinoćne novogodišnje žurke i Ani Korać i Savu Peroviću se poverila da joj je pevačica Rijalda koja je i tokom prethodne noći zabavljala ukućane bila jedno prijatno iznenađenje.

Pogledajte rezultate

- E čak je i mene je Rialda iznenadila. Prišla mi je, igrale smo, pevale super je pevala devojka - ispričala je Luna.

Čini se da blogerka više nije ljubomorna na pevačicu i da je ne zanima u kakvom je ona odnosu sa Radanovićem, budući da je od sinoć u srećnoj vezi sa Markom Miljkovićem.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pravo ime folkerke je MINIRA JAŠARI? Najzad PROGOVORILA o tome! Prvo negirala, pa ŠOKIRALA priznanjem! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.