NE VIDI GREŠKE U SVOM PONAŠANJU? Viki na METI OSUDA bivšeg zadrugara - Našla BANALNO opravdanje za sebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 08:01

NE VIDI GREŠKE U SVOM PONAŠANJU? Viki na METI OSUDA bivšeg zadrugara - Našla BANALNO opravdanje za sebe!

"Sve je ovo program!"

Viktorija Viki Mitrović nakon napuštanja Bele kuće otišla je u studio, gde su gosti kod voditeljke Dušice Jakovljević bili Bane Čolak, Bora Santana i Mateja Marijević.

- Kako što kometarišeš njen profil? - upitala je voditeljka.

- Kad si slobodan i sam možeš tako da govoriš, ali kada postaneš roditelj, ne možeš tako da se ponašaš. Kada sam video onaj klip gde je Era Ojdanić pevao. Niko ne kaže da treba da glumiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponos što nisi, ali treba da budeš primerna i da imaš u glavi da to neko gleda - rekao je Bane.

- Ona je bila iskrena kao Mina - rekao je Bora.

- Nije dobro to raditi ako si roditelj - rekao je Bane.

- Ne znam šta se radi drugo u "Zadruzi". Ja nisam bila ni za vezu, ni za odnos. Ja ne pravda sebe ali to je moje učešće bilo. Kada god sam nešto napravila u rijalitiju, moj mehanizam je takav da se ja smejem i prebacujem sve na šalu, nisam baš tolika budala da me baš briga. Sastaviće me sve ovo napolju, ali nisam dozvolila da me ovih tri nedelje sastavi. Ja sam neko ko gleda da sve prebaci na smeh. Ja sam roditelj, ali ja smatram da je sve ovo program - rekla je Viki.

- Ja sam njih gotivio ali taj odnos nije bio normalan. Meni je Marko bio okej, ali je za svaku osudu je taj postupak. To je rijaliti, neverovatna stvar - rekoa je Mateja.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.