NE UDARAM DESNICOM, ONA UBIJA! Kristijan ispričao još jednu anegdotu iz života, pa pokazao na Kristini! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 13:32

NE UDARAM DESNICOM, ONA UBIJA! Kristijan ispričao još jednu anegdotu iz života, pa pokazao na Kristini! (VIDEO)

Bajka ili istina?

Kristijan Golubović poznat je kao šoumen, pa je i danas zabavljao zadrugare prepričavajući im dogodovštine iz svog uzbudljivog života:

Golubović je objašnjavao kako je sedeo u Čumićevom sokačetu sa još dvojicom momaka, a svi zajedno su imali 18 pištolja za pojasom. Zatim se posvađao sa nekim opasnim tipom, pa mu je udario šamar, a ovaj se od siline udarca odmah onesvestio.

- Ja udaram samo levom rukom, i to šamarom, desnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne, jer mi je doktor zabranio. Kaže da desnom ubijam na mestu. Znaš kakva je tad šifra bila, odem sa Kristinom i kupim stan za veče - prepričavao je Kristijan dogodovštine iz svog života.

Zatim je iskoristio Kristinu Spalević, kako bi zadrugarima sve demonstrirao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.