NE SMEM DA OTKRIJEM KO JE ON! Kristina Kija Kockar konačno dala priznanje o EMOTIVNOM PARTNERU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SMEM DA OTKRIJEM KO JE ON! Kristina Kija Kockar konačno dala priznanje o EMOTIVNOM PARTNERU!

Nije joj lako!

Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar, gostovala je u poznatoj TV emisiji. Ona je tom prilikom podsetila sve ljude dobre volje da se 7. februara u Domu omladine održava humanitarni koncert za decu obolelu od raka. Na koncertu će nastupati učesnici muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", Leontina Vukomanović, ali i sama Kija.

Kija je tom prilikom pozvala sve ljude dobre volje da prisustvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koncertu i da kupovinom karte od 500 dinara pomognu u prikupljanju sredstava za decu obolelu od raka.

Kristina je  progovorila i o mnogobrojnim temama, vezanim za svoj privatni život, a kako je za 14. februar najavila premijeru svoje nove pesme, voditeljski par je upitao Kockarevu da li je zaljubljena.

Pogledajte rezultate

I da sam se zaljubila ne bih to rekla javno na televiziji. Taj čovek koji bi bio sa mnom bi bio uništen i od strane fanova i od strane medija. Mislim da ta veza ne bi opstala - rekla je Kija.

Zadrugarka je RODILA SINA SA 15 GODINA! Posle razvoda je napustila selo, a dete je ostalo SA OCEM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.