NE SME NA ULICU DA IZAĐE? Janjuš poludeo IZA BINE URLAO NA SAV GLAS: J*bao me otac! Jao, Bože koji blam

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SME NA ULICU DA IZAĐE? Janjuš poludeo IZA BINE URLAO NA SAV GLAS: "J*bao me otac! Jao, Bože koji blam"

A ovo je razlog?

Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović ove večeri na "Zadrugoviziji" imitirali su pevačicu Snežanu Babić Sneki, a tom prilikom su izveli i njenu numeru "Sneki rep". Ovo se ipak na kraju nije svidelo Janjušu koji je bio i te kako nervozan u bekstejdžu. Sve vreme pokušavala je da ga uteši Maja Marinković, ali to joj nije pošlo za rukom.

- Da li je moguće da se lik iskompleksirao jer je bio Sneki? Pa top ste bili - govorila je Maja Marinković., >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je Ivana Šopić šetala pored njega videvši da nešto nije u redu.

- Šta da pričam? Iznervirao sam se... Brate glumim Sneki u suknjici, našminkan, sa trepavicama... Ma idi u p*čku mtaerinu! J*bao me otac! Ja Bože koji blam! Kako ću na ulicu da izađem? Glumim Sneki... Kakva crna imitacija. J*bao me otac, da me j*bao - pričao je Janjuš.

- Dobro eto iznervirao si se za glupost - dodala je Maja.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zadrugovizija! Janjuš kao žensko POKIDAO! Ova Sneki GRMI! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 23.Feb.2020

Maskirao se u Sneki i zapalio scenu! Đedović dobio pohvale za dobre noge! Marko Janjušević Janjuš oduševio je sve kada se pojavio u kratkoj suknji sa perikom na glavi, imitirajući popularnu pevačicu Sneki Babić. Njemu se na sceni pridružio i Marko Đedović, a zajedno su napravili pravi šou....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.