NE SME DA PRIZNA NAŠU LJUBAV! Pavle NIKAD ISKRENIJI, otkrio šta je PROBLEM sa Draganom - MI SE VOLIMO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SME DA PRIZNA NAŠU LJUBAV! Pavle NIKAD ISKRENIJI, otkrio šta je PROBLEM sa Draganom - MI SE VOLIMO?!

Priznao da mu je stalo do nje!

Dragana Mitar izazvala je burne reakcije ukućana rijalitija "Zadruga" nakon mnogobrojnih detalja koje je iznela iz svog života, a naročito ljubavne afere koju je imala sa Pavlom Jovanovićem budući da je u braku sa Sinišom Dragutinovićem.

Veliki šef je poslao pismo u kojem je naglasio da će za stolom rešiti sve njihove nesuglasice i razotkriti pravu istinu, a u toku sastanka njih dvoje su se posvađali, gde mu je Mitar ponovo žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbrusila (detaljnije o tome pročitajte ovde).

Nakon što je završeno suđenje o njihovom odnosu, Pavle je otišao u Rajski vrt, kako bi razgovarao sa drvetom mudrosti:

- Ne znam zašto ne sme da prizna našu ljubav. Možda brani neki svoj stav, e sad, šta obuhvata to, ne znam. Bili smo upućeni da sam se ja postavio normalno, prijateljski. Ona i ja se poznajemo dobro i jako dugo. Mislio sam da je bolje kad imaš nekog svog. Rekao sam da možemo da budemo okej, a i da ne pričamo. Ona je pristala na sve što se dešavalo. Mislim da se pogubila ovde, to je šok što sam ja došao. Zaista ne želim ništa loše. Previše sluša neke ljude, vidim da priča sa drugaricama, sa Mićom. Što se tiče mene i Dragane, izjasnio sam se da mi je stalo do nje, možda se i volimo, ali ja to ne osećam. Ja sam svima rekao da ja to ne vidim na taj način. Šta bi bilo kad bi bilo - rekao je Pavle, a šta je još otkrio drvetu, poslušajte u videu ispod.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.