NE PODRŽAVA SEK*SA ZOLOM! Marija OTVORILA DUŠU pa priznala: Ako se bude JEB*LA, završila je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE PODRŽAVA SEK*SA ZOLOM! Marija OTVORILA DUŠU pa priznala: Ako se bude JEB*LA, završila je... (VIDEO)

Kao i uvek iskrena.

Marija Kulić, jedna od najinteresantnijih učesnica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" tokom prethodne noći napustila je velelepono imanje iz  privatnih razloga. Mnogi su je osuđivali da je njena ćerka Miljana pod velikim pritiskom zbog njenog boravka u Beloj Kući, i da upravo ona utiče na njene pojedine odluke i postupke.

GLUP SI KAO KUR*C! Marijana ŽESTOKO UVREDILA Ervina: On se PRAVDAO... Zadrugari u ŠOKU! (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

GLEDALI SMO JE U PRVOJ ZADRUZI: Dobro poznata bivša zadrugarka izazvala HAOS na Instagramu!

Ona je za portal "Pink.rs" izjavila kako se sada oseća i kakvi su njeni utisci povodom nenadanog izlaska.

- Verujte mi da ne znam, kad bih mogla da budem na oba mesta, ja bih to uradila, ne znam kome sam potrebnija. Ali, sada trenutno, mislim da sam potrebnija deci kod kuće. Miljana sada ima zanimaciju sa onim dečkom, Klara čuva malenog. Ovde sam neophodnija. - rekla je Kulićeva.

Marija je u iskrenom razgovoru ispričala i u kakvom je stanju zatekla svoj porodični dom, o kom je brinuo ostatak njene porodice.

- Nije baš čisto kao kada sam ja kod kuće. Siniša je radio, deca su završavala svoje obaveze, ja ću sad da se odmorim, pa od sutra generalka. Moram ovoj maloj da pomognem, popustila je malo u školi, hemija joj slabo ide. - istakla je Marija.

Dotakli su se i teme njenog zeta, Lazara Čolić Zole, kao i činjenice da je izjavio da mu neće nedostajati tašta.

SIS* JEDNA SLINAVA! Maja uputila JEZIVE PROSTOTE Saletu, on je POLIO VODOM: Jedva ih SMIRILI! (VIDEO)

BRIGA GA ŠTO MARIJA NIJE TU! Lazar OTKRIO istinu o sukobu: NEĆE MI NEDOSTAJATI! Smeta mi VREĐANJE...

- Miljana nije budala i nije glupa, ona će njega žednog preko vode da prevede. Ona može samo da se pravi u početku naivna, inače, videćete... To što ja nisam tamo ništa neće promeniti, ali neka ih, za sada. Neće napraviti grešku i neće raditi ono što je radila, zato što ima dete, neće da ga obruka. Tako je meni rekla, e sad, videćemo šta će da bude dalje. Rekla mi je da neće da se Željku smeju i da gledaju klipove i da ne brinem. Ako se nešto više desi, to će biti kada izađu. U svakom slučaju, ne bih je podržala da to uradi. - rekla je Marija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.