NE PLAŠIM SE... Nakon skandala između Kije i Slobe, Kockareva se opet oglasila - NAJEŽIĆETE SE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE PLAŠIM SE... Nakon skandala između Kije i Slobe, Kockareva se opet oglasila - NAJEŽIĆETE SE! (FOTO)

Direktno!

Kristina Kockar vidno je razočarana zbog svađe sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, kojoj je prethodila rasprava koja se dogodila na snimanju popularne TV emisije.

Naime, Sloba je izjavio da je posle svega što se u njihovim životima dogodilo "izvukao deblji kraj" kada je svoju sada bivšu suprugu pred milionima ljudi prevario sa mladom blogerkom Lunom Đogani.

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aug 6, 2018 at 4:04pm PDT

Kija je nakon tog priznanja objavila pismo na društvenoj mreži Instagram, gde ga je javno podsetila na sve loše postupke koje su bile posledice razvoda i koji je usledio odmah nakon završetka "Zadruge".

Kockareva je posle toga obrisala pismo, a sada je ponovo imala poruku za njega, pa je na storiju objavila nešto što se zasigurno odnosi na celu situaciju.

- Znam šta iznosim na sto, zato mi veruj kad ti kažem da se ne plašim da jedem sama - napisala je Kija u okviru storija.

Slomili su mu nogu u Parovima: ĆUTAO JE 8 MESECI i sada progovorio o POSLEDICAMA I OPORAVKU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.