NE OSEĆA SE LEPO, ONA ČISTI, ON SPAVA! Marija otkrila da joj se Miljana POVERAVALA Napolju je još gore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 10:20

"NE OSEĆA SE LEPO, ONA ČISTI, ON SPAVA!" Marija otkrila da joj se Miljana POVERAVALA "Napolju je još gore!"

"Taj gledalac je fanatik moje i Zoline ljubavi."

Marija Kulić je sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" otkrila da joj se poveravala njena ćerka Miljana Kulić te da joj je rekla da nije srećna na Rajskom ostrvu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana je tada otkrila da samo fanatici mogu da pomisle da je ona srećna.

- Miljana, od tebe smo čuli da su te ubedili da nisi dobro jer si dugo na ostrvu, a mi smo videli sjaj u tvojim očima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Od Marije smo jutros čuli "Je l' si joj sve objasnio", znamo da si pametna cura, valjda znaš da to nije istina?

- Pametna sam i znam da je to istina, a svako vidi ono što želi. Sinoć sam baš uživala kad sam došla kod Anđele i pričala sa njom. Ja ne volim samoću, taj gledalac je fanatik moje i Zoline ljubavi. Mi smo već pet, šest dana u svađi zbog slučajnih pogleda ka Nenadu - rekla je Miljana.

- Rekla mi je da se ne oseća dobro tamo jer on samo spava, a ona čisti. Znam kakav su život vodili napolju i on je spavao do šest, počinjao je da pije od osam uveče, pa do ujutru i to joj nije potrebno - rekla je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.