NE MOŽE VIŠE, PRIZNAO JE SVE! Janjuš OTKRIO da mu Maja služi samo za KREVET, ona mu najavila HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 08:10

NE MOŽE VIŠE, PRIZNAO JE SVE! Janjuš OTKRIO da mu Maja služi samo za KREVET, ona mu najavila HAOS! (VIDEO)

Pala mu roletna!

Noćas se u Beloj kući održalo još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Erminu Pašović.

- Da lisi po Mininom naloga stavila njega i Cara za potrčke, da bi mogla da ga maltertira?

- Ne, ona je meni zamerila, pričale smo u utorak pre žurke, ja sam joj prepričavala za cara i one šestice, ja sam joj predložila da napusti usta penom, da počne da reži, ne znajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je tražila zadatak - rekla je Ermina.

- Mislim iskreno da nije, šta ima - prokomentarisao je Car.

Potom je i Maja Marinković dobila pitanje.

- Ako ti muškarac kaže da mu služiš samo za seks, da li si mu devojka ili kr*s kombinacija?

- On nije tako mislio, on je rekao to danas, ali on mene ubeđuje suprotno! Na šta to liči da on meni tako izjavi? Sad ne odgovaraš na pitanje - povikala je Maja.

- Istina je, jedino je to smiri! - rekao je Janjuš.

- Ja ti služim za seks, odgovori na pitanje, pa evo, neka odgovori na pitanje! Stojiš li iza toga, sad ću da napravim haos! - povikala je Maja.

- Uštini me još jednom, i leti ti glava! Marš u p**ku materinu, j*bem li ti mamu! J*bem vam mamu u p**ku materinu! Naravno, služiš mi samo za seks, pun mi te je k*rac više! Sada ću da te vređam do kraja - urlao je Janjuš iz petnih žila.

- E, posle će biti haosa! Gledajte! - poručila je Maja.

- Najbolje je da se raziđemo! Ovo je mučenje bre, ne mogu da pređem preko nekih stvari, mogu da je volim najviše na svetu, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari, boli me i napolju što je bilo - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.