NE MOŽE NEKO DA TI PRAVI DETE, A DA TI TO NE ŽELIŠ! Lili urnisala Maju zbog onoga što je rekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 19:29

"NE MOŽE NEKO DA TI PRAVI DETE, A DA TI TO NE ŽELIŠ!" Lili urnisala Maju zbog onoga što je rekla

Zadrugarka tvrdi da je Maja volela Jocu samo kao prijatelja.

Novo suđenje u Beloj kući je u toku. Alen Hadrović i Maja Marković se sude, a sudija je Vuk Mob. Reč su dobili i Fran Pujas, Ivana Šašić i Ljiljana Stevanović Lili.

- U vezi sa decom, Milan je jasno naglasio, da je informaciju dobio od Joce, da ste vi radili na deci, to znači da ste imali s*ks bez zaštite. Ne može tebi da niko pravi decu ako nećeš. Ona je sa 24 godine promenila jednog muža, vernika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sad će hvala Bogu drugog. Prvi je bio fizički radnik, Joca ti je dao više, pojavljuje se Alen koji ti obećava više, ti samo ideš na gore. Ona ne ume da odgovori ni na jedno pitanje, on njoj hoće sve da pruži i da da ona treba da stane u njihovu zaštitu. Nije ona glupa, procenila je da li Alen vredi ili ne. Jocu je volela kao prijatelja - govorila je Lili.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.