Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA PRELOMI: Nadežda priznala da ŽELI I MIKIJA I BANETA! (VIDEO)

Glavni akteri novog ljubavnog trougla u rijalitiju “Zadruga” su Nadežda Biljić, Miki Đuričić i Nadežda Biljić. Njih troje su tokom prethodne noći gostovali u emisiji Amidži šou i odgovarali na škakljiva pitanja Ognjena Amidžića. Kao što je poznato, Biljićeva je nakon samo nekoliko dana po ulasku u Belu kuću bila u veoma bliskim odnosima sa The post NE MOŽE DA PRELOMI: Nadežda priznala da ŽELI I MIKIJA I BANETA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KAJE SE ZBOG SVEGA? Miki: Mi smo za osam meseci POKAZALI SVE NAJGORE!

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2018

U toku emisije “Amidži šou” zadrugari koji su gostovali kod Ognjena Amidžića komentarisali su sva aktuelna zbivanja u Beloj kući. Miki Đuričić prokomentarisao je svoj odnos sa Nadeždom Biljić, a nakon toga se osvrnuo i na sve ostale učesnike rijalitija “Zadruga”. “Mi smo pokazali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.